Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@23:42:21 GMT

جمع‌آوری رزومه قوی برای دانشجویان با عقد قرارداد صنعتی

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۳۳۳۶

جمع‌آوری رزومه قوی برای دانشجویان با عقد قرارداد صنعتی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری گفت: عقد قراردادهای صنعتی برای مجریان آن بهره مالی و برای دانشجویان رزومه قوی خواهد داشت.

محمدمهدی نیکخواه نیکخو در گفتگو با خبرگزاری آنا در شهرری اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با هدف خدمات صنعتی به شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی حضور فعالی داشته است و در آینده نزدیک موجب می‌شود که از ظرفیت‌‌های تخصصی فرهیختگان، استادان و دانشجویان علاقه‌مند به حضور در عرصه واقعی صنعت استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری اضافه کرد: عقد قراردادهای صنعتی برای مجریان آن بهره مالی و برای دانشجویان رزومه قوی خواهد داشت و استادان نیز برای تکمیل سقف حضور موظف‌شان در کنار تدریس دانشگاه به فعالیت صنعتی می‌پردازند‌.

مسئول کلینیک فناوری و کسب و کار مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد اهمیت صنعت سنگ در ایران را یاد‌آور شد و ادامه داد: صنعت سنگ با توجه به گستردگی و ظرفیت بالا از دیرباز مورد توجه ایرانیان بوده است؛ پایداری طبیعی سنگ در ساختمان‌ها، جنگ‌افزارها، دست‌افزارها، دست‌نوشته‌های سنگی به جای مانده از دوران گذشته تاکنون به نمایش درآمده است.

نیکخو خاطرنشان کرد: با توجه به وجود بیش از یکصد واحد صنایع حوزه سنگ در شهرک شمس‌آباد امید است با حضور دانشگاه، پیشنهادهای سازنده و ارائه طرق عملی، صنعتی سبز را برای سنگ، بدون ضایعات و هدررفت منابع به وجود آوریم و مسلماً در این حوزه سرمایه‌های ملی نیز حفظ خواهند شد.

مسئول کلینیک فناوری و کسب و کار مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد مطرح کرد: افزایش توانایی و کسب تجارب صنعتی استادان و دانشجویان با تشکیل هسته‌های فناور، کارگروه‌های فنی و فعالیت در چارچوب تحقیق توسعه (R&D) صنایع، دانشگاه را به سمت صنعتی شدن پیش می‌برد و به‌تبع آن علاوه بر منفعت مالی، آینده درخشانی را برای همگان رقم خواهد زد.

به‌گزارش آنا، کلینیک فناوری و کسب و کار مستقر در شهرک صنعتی شمس‌آباد توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری راه‌اندازی شده و نیکخواه نیکخو عضو هیئت علمی واحد یادگار امام (ره) مسئولیت آن را بر عهده دارد.

شهرک صنعتی شمس‌آباد با داشتن حدود  ۳‌هزار واحد صنعتی‌، بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه‌ است که با توجه به موقعیت جغرافیایی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ظرفیت ارزشمندی برای تحقق ارتباط میان صنعت و دانشگاه فراهم می‌کند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشجویان صنعت و دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام ره شهرری قرارداد صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام واحد یادگار امام خمینی ره شهرک صنعتی شمس آباد مستقر در شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری

ایسنا/اصفهان در چهل‌وششمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی در سطح کشوری، ۴ دانشجوی دانشگاه کاشان حضور یافتند و از این میان، ۲ نفر موفق به کسب مدال شدند.  

روح‌اللّه جهانی‌پور، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان و عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی محض این دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی کشوری صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی هرساله در سطح کشوری و به‌کوشش انجمن ریاضی ایران برپا می‌شود. در این دوره که چهل‌وششمین نوبت آن به شمار می‌آید، همانند ادوار قبل در چهار روز دنبال شد. دو روز نخست را از دانشجویان آزمون گرفتند، یک روز را به تصحیح برگه‌های آزمون و رسیدگی به اعتراضات اختصاص دادند و در نهایت روز آخر نیز آیین اختتامیه را برپا و جوایز را اهدا کردند.

وی با یادآورشدن این نکته که مسابقات امسال بین روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت‌ماه و در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد، چنین توضیح داد: به‌طورکلی، در این مسابقات کشوری، هر دانشگاهی می‌تواند یک تیم اعزام کند. این تیم باید دست‌کم پنج عضو داشته باشد. اگر تیم دانشگاهی کمتر از پنج نفر عضو داشته باشد، موفقیت افراد حاضر در مسابقه به‌صورت امتیازبندی فردی اعلام می‌شود و برای تیم‌های  پنج نفره موفق رتبه‌بندی دانشگاهی نیز در نظر می‌گیرند.  

این پژوهشگر علوم ریاضی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات ریاضی خاطرنشان کرد: از دانشگاه کاشان ۴ دانشجو حضور یافتند که از این میان، ۲ دانشجوی دانشگاه کاشان با نام‌های محمدمعین یوسفیان و ارژنگ ارباب، مقام آوردند. یوسفیان و ارباب به‌ترتیب مدال‌های نقره و برنز کسب کردند.

جهانی‌پور تأکید کرد: یوسفیان سال گذشته در همین مسابقات به کسب مدال نقره و یک سال پیش از آن نیز به دریافت مدال برنز موفق شده بود. این دانشجو در سال ۱۴۰۲ شمسی نیز در مسابقات بین‌المللی دانشجویی ریاضی که هرساله و به‌طور ثابت در بلغارستان برگزار می‌شود، مدال برنز به دست آورد. گفتنی است که در مسابقات بلغارستان هر کشوری می‌تواند با چندین تیم و دانشگاه حضور یابد. مدال‌آورندگان این مسابقات، مانند یوسفیان، غالباً از سوی بنیاد نخبگان حمایت می‌شوند و امتیازاتی به آنان تعلق می‌گیرد.  

رئیس دانشکدۀ علوم ریاضی دانشگاه کاشان اظهار کرد: این دانشگاه نیز از هر جنبه‌ای که بتواند حمایت خود را از یوسفیان و ارباب نشان خواهد داد تا بتوانند در این عرصه موفق‌تر از پیش گام بردارند. البته پیش‌تر هم حمایت‌هایی وجود داشته، همان‌گونه که بخشی از هزینه سفرهای خارجی یا مسابقات بین‌المللی را خود دانشگاه کاشان پرداخت کرده است. همچنین از همین دانشجویان برتر ریاضی به‌منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان سال‌های پایین‌تر کمک می‌گیریم.

پیشتازی دانشگاه کاشان در پایه‌گذاری رشته ریاضی

عضو هیئت‌علمی گروه ریاضی محض دانشگاه کاشان در خاتمه بحث خود و با اشاره به این نکته که دانشگاه یادشده ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد در علوم ریاضی دارد، تصریح کرد: رشته ریاضی دانشگاه کاشان یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به شمار می‌آید. سال ۱۳۵۳ شمسی، هنوز دانشگاه کاشان به شکل امروز بنا نشده بود که رشته ریاضی تحت مدرسه عالی علوم کاشان برقرار بود و دانشجو می‌پذیرفت.

او ادامه داد: مدرسه عالی علوم کاشان بعدها جزو مجموعه شعب دانش‌سرای عالی تربیت معلم شد که پس از چندی به دانشگاه تربیت معلم تغییر نام داد. در دهه ۶۰ شمسی بود که دانشگاه کاشان به این شکل کنونی ایجاد شد و یکی از رشته‌های آن نیز ریاضیات بوده است. ریشۀ دانشگاه کاشان به همان مدرسه عالی علوم برمی‌گردد. از همین دهه ۶۰ نیز رشتۀ ریاضی دانشگاه پیشرفت بسیاری کرد تا امروز که شاهدیم دانشجویانش در مسابقات ملی و فراملی رتبه کسب می‌کنند.

جهانی‌پور در باب گرایش‌های فعلی رشته ریاضیات در دانشگاه کاشان گفت: امروزه حتی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز دانشجو می‌پذیریم و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی گسترده‌ای در این مرکز جریان دارد. دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سه رشته اصلی، یعنی ریاضی و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار دارد که به آن‌ها مجموعه علوم ریاضی می‌گوییم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده