Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله عسگری شامگاه سه شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که با موضوع رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شمس آباد شهرستان ری برگزار شد، گفت: رفع مشکلات زیرساختی شهرک های صنعتی استان تهران بویژه شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان قطب تمرکز صنعت کشور از اولویت های تصمیم گیری در سطح استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: رفع مشکل راه دسترسی و حل معضلات ترافیکی شهرک صنعتی شمس آباد از مطالبات مهم مورد توجه صنعتگران این شهرک است و  با پیگیری های صورت گرفته راه دوم دسترسی شهرک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال اجرا بوده و جهت رفع مشکل ترافیکی نیز با پیگیری صورت گرفته از طریق پلیس راهور و سایر دستگاههای ذیربط اقدامات ترافیکی مورد نیاز به زودی اجرا خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: رفع مشکل آب پایدار شهرک صنعتی شمس آباد از دیگر مسایل مهم مورد درخواست صنعتگران است و برنامه ریزی لازم برای تامین آب بلند مدت شهرک در دست اقدام است و ظرف دوسال آتی ۳۰۰ لیتر آب بر ثانیه به شهرک منتقل خواهد شد و خط انتقال آن به طول ۴۲کیلومتر در دست اجرا می باشد.

عسگری تاکید کرد: در حال حاضر میل به سرمایه گذاری در استان تهران زیاد است و با کمبود زمین مورد نیاز در سطح  شهرک های صنعتی  روبرو هستیم.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران،  کار تعیین تکلیف ۷۴۰ قطعه از زمین های بلاتکلیف شهرکها که مدتها بلااستفاده مانده بود در دستور کار قرار گرفته و در قالب هیات های داوری و جلسات متعدد به زودی تعیین تکلیف گردیده و در اختیار کسانی که اهلیت سرمایه گذاری را دارند قرار خواهد گرفت.

این مسئول یادآور شد: علاوه بر تعیین تکلیف این اراضی اقدامات مقدماتی لازم برای افزایش سه هزار هکتار زمین به شهرک های صنعتی استان در دستور کار قرار داده ایم که توسط دستگاههای ذیربط در حال پیگیری است.

جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان ری امروز با حضور بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور، حشمت‌الله عسگری معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار تهران، حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری و جمعی از مسئولان و تولید کنندگان در شهرک صنعتی شمس آباد برگزار شد.

حل مشکلات تامین اجتماعی، مالیات، بیمه، تسهیلات بانکی، مشکلات محیط زیست، تامین آب و برق از جمله در خواست های صنعتگران شهرک صنعتی شمس آباد بود.

برچسب‌ها شهرستان ری شمس آباد شهرک صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شمس آباد شهرک صنعتی شهرستان ری شمس آباد شهرک صنعتی اخبار کنکور شهرک صنعتی شمس آباد شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان