Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، سید علی یزدی‌خواه نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی شامگاه دوشنبه در نشست خبری مجمع نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان ری اظهار کرد: مشکلات زیرساختی، درمان، تأمین آب شرب، آب کشاورزی، مشکلات زیست‌محیطی، اشتغال و صنعت شهرستان ری به‌طور ویژه توسط نمایندگان مجلس بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از ابتدای حضور در مجلس شورای اسلامی تلاش کردیم تا از تمام نقاط این شهرستان اعم از فشافویه، کهریزک باقرشهر، مرکز دفع زباله آرادکوه و موضوع تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان و روستاها و محورهای جاده‌ای این شهرستان بازدید کرده و از مشکلات آگاه هستم.

ساخت بیمارستان فیروزآبادی از سال ۸۴ به اتمام نرسیده است 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه یکی از مشکلات در حوزه درمان کمبود تخت بیمارستانی در سطح شهرستان است که تعداد تخت‌ها به میزان لازم نیست، ادامه داد: با احتساب بخش جدید بیمارستان فیروزآبادی شرایط بهتری خواهیم داشت، کار ساخت بیمارستان فیروزآبادی از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و تاکنون به اتمام نرسیده و دارای مشکلات مختلفی از جمله مشکل چهار ژنراتور تأمین برق اضطراری است که نیاز به اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی دارد، با توجه به اینکه وزارت بهداشت اعتبار لازم را نداشت فرمانداری ویژه شهرستان ری این مشکل را برطرف کرد.

۲۴ روستا در شهرستان ری به شبکه سراسری آب متصل شدند

یزدی‌خواه با تأکید بر تأمین آب شرب سالم در روستاهای شهرستان ری بیان کرد: تابستان گذشته حسن آباد فشافویه از نعمت آب شرب بی‌بهره بود که با پیگیری‌های انجام گرفته قرار شد ۵۰ درصد آب این شهرستان از چاه‌های شهرستان و ۵۰ درصد از سد ماملو تأمین ‌شود و حدود ۱۶ میلیون مترمکعب سهمیه آب برای کل پنج بخش و روستاها گرفتیم و ۲۴ روستا نیز به شبکه سراسری وصل شده‌اند و برخی به‌تدریج در حال وصل شدن است.

وی تصریح کرد: روستاهایی که به سیستم شهری وصل شدند و فاقد دهیاری هستند پول مالیات بر ارزش‌افزوده به‌حساب فرمانداری واریز می‌شود که بخشی از این پول در شهرستان ری در قالب اورژانس روستایی، بهسازی معابر و ایجاد خانه بهداشت و پاسگاه پلیس و یا در قالب تکمیل بیمارستان فیروزآبادی و ارائه خدمات به روستائیان هزینه می‌شود که موجب تغییر چهره شهر شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: در حوزه آب و کشاورزی در گذشته ده‌ها قنات داشتیم که در اثر حفر چاه خشک و تبدیل به سوله و محل تفکیک زباله شدند. یکی از اولویت کشاورزی تأمین آب کشاورزی از تصفیه‌خانه جنوب تهران بوده و تأمین حق آبه‌ها از رود کن و سد کرج که رایزنی لازم انجام شده است.

در سه نقطه تهران باید آرامستان جانمایی شود/ جذب بیکاران با مهارت در شهرک صنعتی شمس آباد

یزدی‌خواه با بیان اینکه در سه نقطه تهران باید آرامستان جانمایی شود، اضافه کرد: توجه مسؤولان استان تهران به این شهرستان از موضوعات دیگر است که تا چه زمان مشکلات تهران به ری تحمیل می‌شود همچنین موضوع مترو شهرستان و جانمایی جدید آرامستان بهشت زهرا(س) از دیگر اقداماتی است که باید در سه نقطه تهران جانمایی شود تا از میزان ورود مشکلات زیست‌محیطی به ری جلوگیری شود.

وی در پایان با بیان اینکه شهرک صنعتی شمس‌آباد همه بیکاران دارای مهارت را جذب می‌کند، خاطرنشان کرد: میانگین نرخ بیکاری در کشور ۱۱ درصد و نرخ بیکاری شهرستان ری ۵ درصد بوده که شهرستان ری ۳۰ درصد انرژی برق استان تهران را در حوزه صنعت استفاده می‌کند و به دلیل وجود ۱۷ شهرک صنعتی در این شهرستان بیکاری کاهش داشته است.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نماینده مردم تهران بیمارستان فیروزآبادی سه نقطه تهران جانمایی شود شهرک صنعتی شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۰۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان