Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@23:51:34 GMT

۶۰ درصد شهرک‌های صنعتی کشور نیازمند بازسازی است

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۱۵۹۴

۶۰ درصد شهرک‌های صنعتی کشور نیازمند بازسازی است

به گزارش ایرنا، فتحعلی محمدزاده روز دوشنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صنعتگران شهرک صنعتی شمس آباد، اظهار داشت: هم اکنون ۸۳۰ شهرک صنعتی در حال واگذاری به صنعتگران است که از این میان ۶۰ درصد آنها بالای ۱۵ سال عمر دارند.

وی با بیان اینکه کشور دارای یکهزار و ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی است، عنوان کرد: از این تعداد ۸۳۰ شهرک در حال واگذاری به صنعتگران است که تاکنون ۹۳ هزار قرارداد در این شهرک منعقد شده و ۴۸ هزار و ۴۰۰ واحد در حال بهره برداری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدزاده اضافه کرد: هم اکنون ۹۵۰ هزار نفر در شهرک های صنعتی کشور مشغول به کار هستند که باید برای ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع و کارکنان آنها اعتباراتی اختصاص داده شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت شهرک های صنعتی براساس قانون حق هزینه کرد در شهرک های صنعتی را ندارد، ابراز کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جهت رفع برخی مشکلات شهرک های صنعتی باید حداقل یک درصد از مالیات ارزش افزوده ای که صاحبان صنایع پرداخت می کنند را در اختیار شرکت شهرک های صنعتی قرار بدهد.

محمدزاده ادامه داد: هم اکنون به دلیل اینکه شهرداری ها مسئولیتی در قبال شهرک های صنعتی ندارند هیچگونه خدماتی به این مناطق ارائه نمی کنند و حتی در برخی استان های آتشنشانی هم در صورت بروز آتش سوزی در شهرک های صنعتی با اکراه به صحنه حادثه می آیند.

وی با تاکید براینکه شرکت شهرک های صنعتی برای نگهداری خوب و موثر مناطق صنعتی کشور به عنوان قلب اقتصاد کشور نیازمند اختیارات بیشتر است، افزود: اگر یک درصد از ارزش افزوده ای که صاحبان صنایع به دولت پرداخت می کنند به شهرک های صنعتی برسد بسیاری از مسائل حل می شود.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه فازهای اول و دوم شهرک صنعتی شمس آباد هم اکنون فرسوده شده و نیازمند بازسازی است، بیان داشت: همه دستگاه ها باید برای بازسازی بخش های فرسوده شهرک های صنعتی به میدان بیاییند.

محمدزاده با بیان اینکه براساس قانون وزارتخانه های نفت، نیرو، ارتباطات و راه و شهرسازی باید امکانات لازم ماننده آب، برق، گاز و راه را تا درب واحدهای صنعتی برسانند، گفت: شرکت شهرک های صنعتی به دلیل مشکلات مالی دولت ۳۰ درصد این هزینه ها را خودش پرداخت می کند ولی صنعتگران انتظار دارند از محل ارزش افزوده برای نگهداری شهرک های صنعتی هزینه ای به شرکت شهرک ها پرداخت شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود به اقدامات شرکت شهرک های صنعتی کشور در استان تهران اشاره کرد و افزود: هم اکنون شهرک صنعتی ملارد با ۷۰۰ هکتار در مرحله تملک زمین و طرحی فاز اول و دوم است، شهرک صنعتی شهریار با ۴۰۸ هکتار، شهرک صنعتی صفادشت با ۹۰۰ هکتار، شهرک صنعتی صالحیه ۱۰۰ هکتار و فیروزکوه با ۴۰۰ هکتار در حال توسعه هستند.

محمدزاده با بیان اینکه شرک شهرک های صنعتی کشور امسال به دنبال ایجاد یکهزار واحد کارگاهی در سطح کشور است، افزود: این شرکت با احداث واحدهای کارگاهی به دنبال جذب صنعتگران و بخصوص شرکت های دانش بنیان است که فقط باید دستگاه های خودشان را به محل شهرک صنعتی بیاورند بدون هیچگونه ساخت و سازی این کار انجام می شود.

وی یادآور شد: امسال در تهران ۱۵۰ هزار کارگاه باید به متقاضیان واگذار شود که نحوه واگذاری نیز به صورت تملک، اجاره و یا اجاره به شرط تملیک است.

به گزارش ایرنا، جلسه بررسی مشکلات شهرک صنعتی شمس آباد در راستای تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» و حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران امروز(دوشنبه) با حضور حسین توکلی کِجانی فرماندار ویژه شهرستان ری، سید علی یزدی خواه و روح اله ایزدخواه نمایندگان مردم تهران- ری- شمیرانات- اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین استانی و شهرستانی در محل سالن اجتماعات شهرک صنعتی شمس آباد برگزار شد.

گفتنی است روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسون صنایع مجلس از پیگیری بحث یک درصد ارزش افزوده در این کمیسیون خبرداد و خواستار ارتباط هرچه بیشتر صنعتگران با کمیسون صنایع شد.

همچنین سید علی یزدی خواه نماینده دیگر مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه تولید کنندگان دراین شرایط با تولید خود کار جهادی انجام می دهند و بزرگترین راه مبارزه با تحریم ها تولید است خواستار حل مشکلات جاری صنعتگران شد.

در این نشست که مشکل تخصیص آب، برق و راه دسترسی دوم شهرک شمس آباد بررسی شد، مدیر برق منطقه ای تهران قول تخصیص ۸۰مگا آمپر برق تا پایان سال جاری را به صنعتگران داد.

شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در ۳۵ کیلومتری جاده قدیم قم - تهران قرار گرفته است، این شهرک هم اکنون با استقرار یکهزار و ۹۲۷ واحد صنعتی بزرگ و کوچک در خود زمینه اشتغال ۳۷ هزار و ۵۸۰ نفر را فراهم کرده است.

برچسب‌ها شهرستان ری شمس آباد شهرک صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شمس آباد شهرک صنعتی شهرستان ری شمس آباد شهرک صنعتی شرکت شهرک های صنعتی شهرک صنعتی شمس آباد شهرک های صنعتی کشور مجلس شورای اسلامی شرکت شهرک ها ارزش افزوده هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

رئیس قوه قضائیه ‌با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران ‌ استان هرمزگان دیدار کرد و در جریان مشکلات و موانع اقتصادی قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، ‌حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان ‌با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران ‌ استان هرمزگان دیدار کرد و در جریان مشکلات و موانع اقتصادی قرار گرفت.

‌مهدی دوستی‌ استاندار هرمزگان در این دیدار با اشاره به هزار و 87 کیلومتر مرز مشترک استان هرمزگان با کشور‌های همسایه، اظهار کرد: استان هرمزگان در حوزه تامین امنیت سرمایه‌گذاری در زمره استان‌های برتر کشور قرار دارد. 

وی همچنین از بهبود 9 پله‌ای نرخ بیکاری در استان هرمزگان طی 3 سال گذشته خبر داد. 

«کاویانی» مدیرعامل یکی‌از پالایشگاه نفتی استان هرمزگان نیز در این جلسه، تعامل، همکاری و هم‌افزایی قوای مجریه، مقننه و قضاییه در مقوله تامین امنیت کسب و کار را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: خدا را شاکر هستیم در استانی قرار داریم که مسئولان آن، اهتمام ویژه‌ای به مقوله حمایت از تولید و رفع موانع تولید دارند.

وی افزود: ما در پالایشگاه نفت آفتاب، در حوزه تامین مواد اولیه و خوراک برای تولید فراورده‌های‌مان با مشکلات جدی مواجه هستیم و از قوه قضاییه می‌خواهیم که برای رفع این مشکل تدابیر لازم را اتخاذ کند.

«پیغامی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در قشم طی سال‌های اخیر گفت: ‍در نتیجه اقدامات صورت گرفته به نقطه‌ای رسیده‌ایم که از 17 هزار متر مکعب آب شیرین کردن در طی روز، امروز در این زمینه به رقم 28 هزار متر مکعب رسیده‌ایم. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن نقد برخورد‌های صورت گرفته از سوی برخی بخش‌ها با سازوکار‌های موجود در مناطق آزاد گفت: بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف نظام باید این موضوع را بپذیرند که مناطق آزاد را در خارج از قلمرو نظامات اداری معمول بپذیرند. 

«ضربی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های کشتی‌سازی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه، به بیان برخی مشکلات و مسائل شرکت متبوع خود پرداخت. 

«معروف‌خانی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های حوزه فولاد نیز در این جلسه گفت: ما فعالان اقنصادی به واسطه صدور بخشنامه‌ها و سخنرانی‌های امیدبخش رئیس قوه قضاییه که موجب تقویت روحیه سرمایه‌گذاران و ایجاد فضای امن برای تولید در کشور شده، از حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قدردانی می‌کنیم؛ ما امروز طرح‌ها و پروژه‌های توسعه‌ای بسیاری را در دستور کار داریم و هر هفته و هر ماه در امر تولید، رکورد تازه‌ای را به ثبت می‌رسانیم. 

خانم «نیکو» مسئول یکی از انجمن‌های گردشگری نیز در این جلسه، ضمن انتقاد از جرایم سنگین تعزیرات، خواستار صدور مجوز واردات شناور‌های دست دوم و همچنین برقراری سوخت یارانه‌ای برای شناور‌ها و لنج‌های ساحلی شد. 

«گودرزی» مسئول یکی از انجمن‌های واردکننده و صادرکننده مواد غذایی در این جلسه به بیان برخی مشکلات در حوزه رفع تعهدات ارزی و همچنین نحوه تخصیص ارز به واحد‌های تولیدی پرداخت. 

«دهقان» مدیرعامل یکی از شرکت‌های حاضر در بندر شهید رجایی طی سخنانی ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه قضا در زمینه فعال شدن سامانه جامع انبار‌ها در بندر شهید رجایی گفت: فعال شدن سامانه جامع انبار‌ها در بندر شهید رجایی موجب شد که تمامی شرکت‌های حاضر در این بندر دارای یک کد پستی شوند و اطلاعات مربوط به ورود و خروج کالا‌ها را در این سامانه به ثبت برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده