Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی روز شنبه در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شمس آباد، اظهار داشت: با رونمایی از بسته کسب و کار پایدار خانواده محور، بانوان می توانند در کنار فرزندانشان به کسب و کار خودشان برسند و نگرانی های موجود در این حوزه از بین می رود.

وی با بیان اینکه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به دنبال کاهش فشار بر بانوان شاغل، امکان ایجاد دورکاری و ایجاد کار در خانه برای بانوان است، خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال در خانه موجب کمک فرزندان به مادر و کاهش بسیاری از معضلات اجتماعی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خزعلی افزود: این معاونت تمام تلاش خود را در جهت گرفتن تسهیلات برای صنعتگران خانم، رفع مشکلات بیمه، تسهیل در اخذ مجوز و سایر مشکلات به کار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه شورای های اشتغال کشور با دستور رییس جمهور پس از ۲ سال تشکیل جلسه داده است، تاکید کرد: براساس دستور رییس جمهوری این جلسات هر ماه برگزار می شود و معاونت زنان به دنبال حل بخشی از مشکلات زنان کار آفرین، زنان بی سرپرست و بدسرپرست است.

این مسئول با تاکید براینکه هم اکنون در حال احصاء مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران خانم واحدهای تولیدی هستیم، گفت: مشکلات بیمه ای، دوری مسکن از محل کار و دورکاری از جمله این مشکلات هستند که در حال پیگیری آن هستیم.

خزعلی ادامه داد: رفع مشکلات حمل و نقل کارگران شهرک صنعتی شمس آباد، احداث مسکن در کنار شهرک های صنعتی و رفع بسیاری از بروکراسی های اداری از جمله راهکارهایی است که می تواند مشکلات بانوان را در حوزه کسب و کار حل کند.

وی‌ با اشاره به اینکه بازدید از واحدهای تولیدی به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی انجام شده است، افزود: در این بازدید شاهد کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت بانوان در حوزه مدیریت شرکت های دانش بنیان، واحدهای تولیدی و صنعتی بودیم که امیدواریم شاهد رفع مشکلات جاری این افراد باشیم.

به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده امروز(شنبه) در آستانه هفته جهانی کارآفرینی با حضور در شهرک صنعتی شمس آباد از سه واحد تولیدی که مدیریت و کارگران خانم دارد بازدید کردند.

واحد دانش بنیان کوشا فن پارس تولید کننده ۲۲ محصول پزشکی و دندانپزشکی، صنایع آزمایشگاهی و دارویی انیسان تولید کننده انواع کیت های پزشکی سرولوژی و سریع جواب، شرکت آریا کوپال تولید کننده انواع سرویس های چینی و آرکوپال از جمله واحدهایی بودند بازدید شدند.

در این بازدید که هدف از آن شناسایی مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران زن بود جمعی از بانوان شاغل در شهرک صنعتی شمس آباد به بیان مشکلاتشان از جمله ساعت و ایام کاری بالا و دستمزدهای پایین، نبود زیرساخت مناسب حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوسرانی، مشکلات بیمه ای، هزینه های بالای زندگی و سایر موارد پرداختند.

به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در ۳۵ کیلومتری جاده قدیم قم - تهران قرار گرفته است، این شهرک هم اکنون با استقرار یک هزار و ۹۲۷ واحد صنعتی بزرگ و کوچک در خود زمینه اشتغال ۳۷ هزار و ۵۸۰ نفر را فراهم کرده است.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

برچسب‌ها شهرستان ری شمس آباد اشتغال زایی انسیه خزعلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شمس آباد اشتغال زایی شهرستان ری شمس آباد اشتغال زایی انسیه خزعلی شهرک صنعتی شمس آباد واحدهای تولیدی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰هزار مترمربع از زمین های راکد و معطل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

علیرضا راشکی امروز جمعه در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان بیان کرد: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

راشکی اظهار کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضایی و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش،هیات های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار" جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • تداوم واکنش حزب‌الله لبنان به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان