Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن از پرداخت بیش از هفت‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های حاضر در شهرک صنعتی شمس آباد تهران در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

"محمدحسن ترابی" در جریان بازدید خبرنگاران از برخی واحدهای مستقر در شهرک صنعتی شمس آباد تهران به ایران اکونومیست گفت: این میزان تسهیلات به بیش از ۱۰۰ شرکت بزرگ، کوچک و متوسط مستقر در این شهرک صنعتی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: شعبه بانک صنعت و معدن شهرک صنعتی شمس آباد در سال گذشته ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه ثابت، هفت‌هزار و ۴۸ میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه در گردش، صدور ضمانتنامه به ارزش ۲هزار و ۷۱ میلیارد ریال آن و گشایش اعتبار اسنادی به ارزش ۲هزار و ۴۱۳ میلیارد ریال داشته است.
ترابی بیان داشت: شهرک صنعتی شمش‌آباد دارای بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی است که از این تعداد حدود یک‌هزار واحد آن به بهره‌برداری رسیده است، اما فقط ۲۰ درصد این کارخانجات جزو مشتریان بانک صنعت و معدن هستند.
بر پایه این گزارش، در این بازدید خبرنگاران از چهار واحد صنعتی حاضر در شهرک صنعتی شمس‌آباد شامل یک شرکت تولیدکننده ظروف آشپزخانه، یک شرکت تولید کننده پلاستیک های تبلیغاتی برای فروشگاه های زنجیره ای، یک شرکت تولیدکننده سازه های فلزی ساختمانی و صنعتی سبک و سنگین و همچنین یک شرکت تولیدکننده محصولات بلوری بازدید کردند.

فعالان صنعتی چه گفتند؟
"سیاوش رجبی" مدیرعامل شرکت تولید کننده ظروف آشپزخانه در این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حمایت بانک صنعت و معدن از واحدهای تولیدی و صنعتی خوب است، اما خواستار تسریع فرآیندها و جلوگیری از زمان بر شدن آن‌ها هستیم.
وی، برخی نوسانات در سیاست‌گذاری‌ها را عاملی در کاهش صادرات مجموعه برشمرد و گفت: تامین مواد اولیه با نرخ ارز آزاد و در مقابل بازگرداندن ارز صادراتی با نرخ نیمایی، توجیه اقتصادی صادرات را با مشکلاتی مواجه کرده است.


"حمید جماعت" مدیرعامل شرکت تولید کننده پلاستیک های تبلیغاتی نیز در این بازدید بیان‌داشت: مواد اولیه مورد نیاز تولید این شرکت از بورس کالا تامین می شود اما تورم بیش از ۳۰ درصدی که هر ۶ ماه یکبار به طور متوسط به مواد اولیه وارد میشود تامین سرمایه در گردش را دچار مشکل می کند.


"افشین نجفی" مدیرعامل شرکت تولیدکننده سازه های فلزی ساختمانی و صنعتی نیز اظهار داشت: تامین مواد اولیه مورد نیاز در این واحد صنعتی از بورس و بازار انجام می‌شود و همچون بسیاری دیگر از واحدها و بنگاه‌های اقتصادی، با مشکل تامین نقدینگی مواجه هستیم. وی به مشکل تامین برق اشاره کرد و یادآور شد: در سال های گذشته شاهد بی نظمی و عدم‌اطلاع در قطعی برق بودیم، اما امسال با تدبیر دولت یک روز در هفته در شهرک های صنعتی قطعی برق داریم.
 این فعال صنعتی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات واحدهای صنعتی در شهرک صنعتی شمس آباد تامین سخت نیروی انسانی مورد نیاز و حفظ و نگهداشت آنان است.
"سعید کلاف‌چی" مدیر عامل شرکت تولید کننده محصولات بلوری نیز به انتقاد از قطعی برق در واحدهای صنعتی پرداخت و گفت: کوره های این واحد تولیدی دارای یک ماده نسوز است که باید هفت سال مستمر کار کند و هر بار قطعی برق زیان هنگفتی به این واحد وارد می کند.
وی بیان داشت: به دنبال راه اندازی نیروگاه مقیاس کوچک برای تامین برق مجموعه هستیم که خود نیازمند تامین گاز و گازوئیل است.
 کلاف‌چی خاطرنشان‌کرد: این شرکت به بیش از ۳۰ کشور جهان شامل کشورهای منطقه و همسایه، سی آی اس، برزیل و آفریقای جنوبی صادرات دارد و نیمی از تولیدات خود را صادر می کند.
 وی همچون مسوولان دیگر واحدهای اشاره شده در این بازدید، تامین سرمایه در گردش مورد نیاز را یکی از مشکلات اصلی واحد خود برشمرد.
به گزارش ایران اکونومیست، شهرک صنعتی شمس‌آباد در کیلومتر ۴۵ اتوبان تهران- قم، در مجاورت شهر حسن‌آباد، در فاصله پنج کیلومتری از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)  قرار دارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شمس آباد ، شهرک صنعتی ، فرودگاه بین المللی امام خمینی ( ره )

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شمس آباد شهرک صنعتی فرودگاه بین المللی امام خمینی ره شهرک صنعتی شمس آباد میلیارد ریال تسهیلات شرکت تولید کننده بانک صنعت و معدن شرکت تولیدکننده یک شرکت تولید مواد اولیه مورد نیاز قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد